Yritys

Vaasa ja Mustasaari

JiKo Oy - Rehtiä siivouspalvelua jo vuodesta 2002

Toimintamme perustuu monipuolisiin ja laadukkaisiin siivouspalveluihin, joita tarjoamme ammattiylpeydellä.

JiKo Oy on vuonna 2002 perustettu vaasalainen siivousalan palveluyritys, joka tuottaa ensiluokkaista siivouspalvelua yrityksille, yhdistyksille, julkishallinnollisille yhteisöille sekä kotitalouksille. Palvelemme asiakkaitamme Vaasan ja Mustasaaren alueilla.

Vuosien aikana olemme saaneet riviimme kymmeniä taitavia siivousalan ammattilaisia. Nykyään työllistämme noin 60 henkilöä ja rekrytoimme edelleen myös uusia osaajia! Mikäli siis etsit siivousalan työtä, tutustu Rekrytointi-sivuumme.

REHELLISTÄ JA VASTUULLISTA YRITYSTOIMINTAA, JOSTA OLEMME YLPEITÄ

Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta asiakkailtamme siitä, että toimintamme on rehellistä ja meidän kanssamme sovittuun voi todella luottaa. Mielestämme rehellisyys onkin yksi menestyksekkään yritystoiminnan tärkeimmistä ominaisuuksista. Olemme ylpeitä siitä, että JiKo Oy:llä rehellisyys on aito toiminnan arvo, eikä vain pelkkää puhetta.

Vaikka haluamme pyörittää taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa, myös ekologinen ja sosiaalinen vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Tavoitteemme on toimia kaikilla yritystoiminnan osa-alueilla mahdollisimman kestävällä tavalla. 

Mikäli haluat kuulla lisää yritystoiminnastamme, ota yhteyttä! Sinä kysyt, me vastaamme.

Ota yhteyttä ›

Jos yritystoimintamme olisi ihminen,

peiliin katsoessa näkyisi aito, sydämellinen henkilö.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous