Kotitaloudet

Vaasa ja Mustasaari

Kotitaloudet: tilaa siivous meiltä ja helpota arkeasi

Saisiko olla laadukasta puhtautta kotiisi ammattilaisen toteuttamana? Me olemme täällä sinua varten!

JiKo Oy:n osaavat ammattilaiset haluavat helpottaa arkeasi hoitamalla kotisi siivouksen puolestasi. Kun tilaat siivouspalvelun meiltä ja annat ammattilaisten huolehtia kotisi puhtaudesta, sinä voit käyttää aikasi siihen, mikä on sinulle tärkeintä.

Palvelutarjontaamme kuuluu:

  • kotisiivoukset kertapalveluna tai jatkuvalla sopimuksella
  • suursiivoukset ja tehopesut
  • muuttosiivous
  • ikkunanpesu
  • remonttisiivous

Tiesitkö? Voit tilata kauttamme kotisiivouksen ja kotipalvelua arvolisäverottomasti, kun toimintakykysi on laskenut iän, sairauden tai vamman vuoksi: www.kotipalveluvaasa.fi

Mikä tahansa siivoustarpeesi onkaan, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme 050 554 2233 ja kerro toiveesi. Me räätälöimme tarpeidesi mukaisen siivouksen joko kertaluontoisena tai jatkuvalla sopimuksella.

Kotipalvelu tukee arjessa selviytymistä

Kotityöpalvelu antaa monelle iäkkäälle riittävän tuen kotona selviytymiseen. Jo pelkästään viikkosiivouksen teettämisestä kotipalvelutyöntekijällä on iso ja merkittävä apu. Myös esimerkiksi kaupungilla liikkuminen voi olla hankalaa tai pelottavaa yksin, jolloin kotipalvelutyöntekijän apu saattaa olla tarpeen kauppa- ja muiden asioiden hoitamisessa. Kotityöpalveluun voi kuulua myös ruuanlaittoa asiakkaan kotona. On paljon iäkkäitä asiakkaita, jotka eivät jaksa enää itse laittaa ruokaa, mutta arvostavat kotona tehtyjä aterioita. Siivouksen ja ruuanvalmistuksen lisäksi kotityöpalvelu voi tehdä muitakin kodinhoidollisia tehtäviä kuten pyykkihuoltoa.

Perinteisen kotityöpalvelun lisäksi teemme myös kotitalouksien kunnostustöitä valaisimien asennuksesta lähtien. Kokoamme sekä kunnostamme huonekalut, hoidamme pihatyöt ja luomme lumet. Voit tilata meiltä myös muita kodin pienremontteja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelupaketin.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous