Siivouspalvelut

Vaasa ja Mustasaari

Monipuoliset siivouspalvelut erilaisiin kohteisiin

JiKo Oy:n noin 60 siivousalan ammattilaista ovat valmiina palvelemaan! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi – me siivoamme kohteen kuin kohteen, jotta sinä saat nauttia puhtaammasta arjesta.

Laadukas palvelu ja puhdas lopputulos ovat toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Kun ulkoistat kotisi tai muun kohteesi siivouksen meille, sinä voit käyttää aikasi muuhun.

Palvelutarjontaamme kuuluvat

  • sopimussiivous
  • peruspesu & vahaus
  • sijaisuudet
  • lomitukset
  • alihankinta
  • ikkunanpesut
  • remonttisiivous

Tyypillisimmässä tilanteessa teemme asiakkaamme kanssa sopimuksen säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Sopimussiivous pitää sisällään ylläpitosiivouksen, peruspesun, vahauksen ja ikkunapesun aina 15 metriin asti Unger HydroPower -laitteistolla.

Ylläpitosiivouksen lisäksi suosittelemme säännöllisin väliajoin suoritettavaa perussiivousta, joka takaa hyvän puhtaustason. Lisäksi se ylläpitää terveellistä, hyvälaatuista sisäilmaa sekä suojaa lattian pintamateriaalia. Tutustu alta ylläpito- ja perussiivouspalveluihimme ja kysy lisää! Toimimme Vaasan ja Mustasaaren alueilla.

Ylläpitosiivous säilyttää puhtaustason

Ylläpitosiivous on säännöllistä, esimerkiksi päivittäin, kaksi tai kolme kertaa viikossa toteutettavaa siivouspalvelua, jonka tavoitteena on säilyttää tilassa ennalta suunniteltu puhtaustaso. Valitessasi meidät yhteistyökumppaniksesi sinun ei tarvitse murehtia lopputuloksesta. Käytössämme on asianmukaiset siivousaineet, ammattimaiset menetelmät, ajantasaiset koneet ja välineet sekä tietysti siivousalan osaavat ammattilaiset. Myös työn oikea mitoitus ja riittävät taajuudet ovat tärkeitä ensiluokkaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hyvällä puhtaustasolla saavutetaan pölytön ja hyvä sisäilman laatu ja täten viihtyisä ja terveellinen työ- ja asuinympäristö. Täyttyykö sinun työ- ja/tai asuinympäristössäsi riittävän siistin toimintaympäristön edellytykset? Jos epäröit, anna meidän hoitaa tilanne kuntoon!

Ota yhteyttä ›

Perusteellinen perussiivous on jokaisen tilan säännöllinen tarve

Perussiivous on perusteellisemmin suoritettavaa siivousta. Perussiivousta voi olla esimerkiksi lattian peruspesu, vahanpoisto ja vahaus sekä tarvittaessa lattian kiillotus. Samassa yhteydessä voidaan suorittaa myös ikkunanpesu, poistaa yläpölyt, pestä komerot, kalusteet ja ovet.

Perussiivouksen avulla tilassa saavutetaan kauttaaltaan puhtaat pinnat. Myös lattian huolto on tärkeää, sillä se on kovan kulutuksen alla päivästä toiseen. Vahauksen jälkeen lopputuloksena on kulutusta kestävä, tyylikäs ja materiaalia suojaava lattiapinta.

Vaikka kohteessasi tehtäisiin säännöllisesti ylläpitosiivous, se ei yksin riitä. Säännöllisin väliajoin suoritettava perussiivous takaa hyvän puhtaustason ja ylläpitää terveellistä, hyvälaatuista sisäilmaa sekä suojaa lattian pintamateriaalia.

Ota yhteyttä ›

Siivouspalvelua juuri niin kuin sinä tarvitset

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous